Utstyrspakker Archives · baredykk.no
 • Dykking

  Dykking (10)

 • Fridykking

  Fridykking (4)

 • Snorkling

  Snorkling (4)

 • -24%

  FRIDYKKER UTSTYRSPAKKE 5MM

  Pris: kr 8250.00 ,-

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER 5MM INNEHOLDER:

  Våtdrakt: Frivannsliv Evo 3 Nordic Premium 5mm våtdrakt – toppmodellen!
  Frivannsliv® Evo3 Nordic Premium er her – en drakt med ekstreme egenskaper. Med Evo3 Nordic Premium setter vi en ny standard. Heretter må vi redefinere hva som omtales som myke og sterke drakter. Evo 3 Nordic Premium er laget av høyeste kvalitet neopren, med god isolasjonsevne, stor slitestyrke og en helt ny mykhet i en ny premium standard. Vi kaller det Neo-Prem™.

  Sokker: Frivannsliv® Native 5mm
  Ny Frivannsliv-sokk i 5mm med kevlarforsterkning. Innsiden er nå en kombinasjon av nylon og open-cell. Under foten og rundt tærne er det nylon slik at du kan gå stødig med sokkene på land. På oversiden av foten og oppover ankelen er det open-cell. Dette gjør sokken varmere og mye lettere å ta av og på.

  Hansker: Frivannsliv® Soft Grip 5mm
  Formsydd 5-fingerhanske i mykt og slitesterkt neoprene. Soft Grip har et gummibelegg som gir svært godt grep og beskytter hansken mot slitasje. Hanskene har praktisk mansjett i closed-cell neoprene, noe som gir en sikker vannlås mot våtdrakten. Hansken er 5 mm tykk og kan brukes som en helårshanske.

  Maske: Frivannsliv® Vision
  Dette er vår bestselgende maske, og det er ikke tilfeldig. Den er perfekt for fridykking og undervannsjakt, og har lavt volum og dobbel-pakning mot huden. Masken er lett å ta av og på i vannet uten at man får lekkasjer. Den har svært motstandsdyktig svart silikon, god synsvinkel og maskespenne med trykknapp på siden. Dette gjør strikken lett å justere, og selve maskestrikken er laget i myk silikon. Masken er utstyrt med slitesterkt herdet dobbelt glass og er aerodynamisk formet så den sitter tett mot ansiktet når man dykker. Den er svært grundig testet, og alle deler er CE-godkjent! Et garantert godt kjøp!

  Snorkel: Frivannsliv® Flexi
  “Evigvarende” snorkel med det beste bitestykket på markedet. Myk og behagelig å svømme med, du merker knapt at den er der.

  Fridykkerfinner: Frivannsliv® Hydrofins
  Myk og romslig fotlomme som er avstivet under fotsålen for å bedre kraftoverføringen ved svømming til selve finnebladet. Fotlommen har også bedre passform for norske fotstørrelser, og strekker seg opp til størrelse 46-48. Er du lei av trange fotlommer som fører til dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter og ubehag? Da er dette finnen for deg! Du kan enkelt bytte plastbladene til Frivannsliv carbonblader dersom du ønsker en skikkelig rå finne til fridykking!

  Frivannsliv® blybelte
  Elastisk blybelte med 8 kg kvadratisk bly (4 stk 2kg lodd).

  Frivannsliv® fridykkerbøye basic
  Enkel standarbøye, men denne er noe tykkere sammenlignet med andre upolstrede bøyer, og punkterer ikke like lett. Bøyen sklir lett gjennom vannet og har lite vindfang.

  -17%

  Frivannsliv vinterpakke

  Pris: kr 9990.00 ,-

  DEN MEST SOLGTE UTSTYRSPAKKEN FOR HELÅRSFRIDYKKING I NORGE – NÅ I VINTERUTGAVE

  Ved bestilling vil en av våre kundebehandlere ta kontakt for og finne riktig størrelse.

  I denne pakken får du alt du trenger for å drive med fridykking året rundt, men i denne pakken er drakten 9mm tykk, noe som gir deg ekstra god varme i vintermånedene. Perfekt for deg som elsker klar sikt, eller bor i områder der det er kaldt. Du får og med varme 3-fingervotter i 7mm. Pakken inneholder utstyr av svært god kvalitet, spesielt tilpasset norske forhold.

  Sjekk hva du kan spare på å kjøpe denne komplette utstyrspakken:
  Veiledende: 12.085,-
  Pakkepris: 9.990
  Du sparer: 2.095,-

  Oppgi høyde vekt og skonr ved bestilling, da finner vi de riktige størrelsene til deg. Dersom noe ikke passer er det full bytterett, forutsatt at utstyret kun er prøvd i dusjen hjemme.

  Vi spesialtilpasser produktene i forhold til høyde, vekt og skonummer, derfor kan noen produkter variere i modell. NB: Hvis et eller flere av produktene i pakken er utsolgt vil de erstattes av produkter av tilsvarende kvalitet. Dersom du ønsker endringer i pakken ta kontakt med info@baredykk.no . Vi gjør oppmerksom på endringer i pakken kan påvirke rabatt og pris.

  På salg!

  HOLLIS DOBBELSETT PAKKE

  Pris:Fra: kr 30640.25 ,-
  På salg!

  HOLLIS ENKELTSETT PAKKE

  Pris:Fra: kr 17947.55 ,-
  På salg!

  HOLLIS KOMPLETT Stage-/Dekosystem

  Pris:Fra: kr 8426.20 ,-
  På salg!

  SEAC Fridykker pakke

  Pris:Fra: kr 3906.60 ,-

  STAGE, 5,7 L KOMPLETT NITROX

  Pris:kr 10586.00 ,-

  Komplett 5,7 L Stage NITROX

  Alu flaske 5,7 L
  Høyre kran
  Stage rigg kitt
  Apeks DS4 1:trinn – Nitrox
  Apeks XTX 40 2:trinn – Nitrox
  Apeks Thin Line Manometer
  HP Svivel
  HP slange 15 cm
  LP slange 100 cm

  STAGE, 7 L KOMPLETT NITROX

  Pris:kr 10609.00 ,-

  Komplett 7 L Stage NITROX

  Alu flaske 7 L
  Høyre kran
  Stage rigg kitt
  Apeks DS4 1:trinn – Nitrox
  Apeks XTX 40 2:trinn – Nitrox
  Apeks Thin Line Manometer
  HP Svivel
  HP slange 15 cm
  LP slange 100 cm

  På salg!

  STARTPAKKE 1 TOPP TIL TÅ

  Pris:Fra: kr 35085.00 ,-

  Denne pakken er laget for deg som vil invitere i utstyr du trenger for å komme i gang med dykking, men allikevel trenger noe du kan vokse i.  Denne pakken har du det du trenger for å kunne gå over til større flasker som dobbeltsett uten å måtte bytte vinge/BCD.

  Pakketilbud

  Tørrdrakt Pakke GUARDIAN TECH DRY (damer)

  Pris: kr 23490.00 ,-

  Ved kjøp av en av våre toppmodeller gir vi deg en gratis SB SYSTEM MID LAYER og SB MID LAYER SOKKER fra BARE. Dette gjør din opplevelse sammen med drakten komplett under vann.

  Pakketilbud

  Tørrdrakt Pakke SENTRY TECH DRY (menn)

  Pris: kr 21990.00 ,-

  Ved kjøp av en av våre toppmodeller gir vi deg en gratis SB SYSTEM MID LAYER og SB MID LAYER SOKKER fra BARE. Dette gjør din opplevelse sammen med drakten komplett under vann.

  Utstyrs pakke nybegynner

  Pris:kr 25990.00 ,-

  Ved en bestiling av denne pakken vil du bli kontaktet av en av våre kundebehandlere for størrelse orden.

  Pakken består av:

  Oppdriftssystem: Aqua Lung PRO-HD-En allround jakkevest med integrerte blylommer, som gjør at den appellerer til mange dykkere verden over. I Norge er Aqua Lung PRO HD den mest solgte jakkevesten på markedet. Finnes i 6 størrelser

  Tørrdrakt: Waterproof D70 tørrdrakt. D70 ble utviklet av Waterproof som en holdbar, men rimelig 3,5mm neopren tørrdrakt for nybegynnere med latex mansjetter. Drakta har PU-materialer på knærne og softboots med forsterkning for bedre slitestyrke.
  – H1 5/7 mm hette
  – G1 5mm 5-finger
  – Cordura draktbag som kan bæres som en ryggsekk
  – LP-slanger

  Ventilsett for singelflaske: Aqua Lung CORE pakke-Aqua Lung Core Pustepakke m/octopus
  -Aqua Lung ventilbag
  -Aqua Lung Manometer i konsoll

  Flaske:  Kort 12 L, 230 Bar, 203mmKort 12 liter (203mm) 230 bar med kran og ståbunn Eurocylinder.(kan velge andre størrelser på flaskene mot tillegg i pris)

  Instrument: Aqua Lung computer blå.
  -Denne har fire driftsmoduser:
  Air, Nitrox, Gauge dykkemoduser, og fridykking

  På salg!

  UTSTYRSPAKKE DAME

  Pris: kr 5290.00 ,-
  På salg!

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER 7MM

  Pris:kr 6990.00kr 8490.00 ,-

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER INNEHOLDER:

  Standard fridykkerdrakt:
  Salvimar Drop Cell 7mm soft eller Omer Master Team 7mm (unisex-modeller)

  Picasso Shadow 7mm våtdrakt unisex (oppgradering med pristillegg)
  Den nye Picasso 7mm Shadow er laget med Yamamoto 39 i beste kvalitet. Open-Cell innside, og Lycra/Nylon utside som både gir en slitesterk drakt og en litt glattere utside. Drakten tåler røff bruk over tid og er en drakt for deg som ser etter det slitesterke. Picasso Shadow har et helt nytt snitt og design, som gir optimal passform. Knær og bryst (ladeplate) er forsterket med SupraTex, som gir ekstra beskyttelse uten å gå utover strekken i neoprenet. LAdeplaten er og tykkere enn det som er normalt, fint for deg som syns det er ubehagelig å hade harpunen mot brystkassen.

  Sokker: Frivannsliv® Native 7mm
  Ny Frivannsliv-sokk i 7mm med kevlarforsterkning. Innsiden er nå en kombinasjon av nylon og open-cell. Under foten og rundt tærne er det nylon slik at du kan gå stødig med sokkene på land. På oversiden av foten og oppover ankelen er det open-cell. Dette gjør sokken varmere og mye lettere å ta av og på.

  Hansker: Frivannsliv® Soft Grip 5mm
  Formsydd 5-fingerhanske i mykt og slitesterkt neoprene. Soft Grip har et gummibelegg som gir svært godt grep og beskytter hansken mot slitasje. Hanskene har praktisk mansjett i closed-cell neoprene, noe som gir en sikker vannlås mot våtdrakten. Hansken er 5 mm tykk og kan brukes som en helårshanske.

  Maske: Frivannsliv® Vision
  Frivannsliv® Vision er vår bestselgende maske, og det er ikke tilfeldig. Den er perfekt for fridykking og undervannsjakt, og har lavt volum og dobbel-pakning mot huden. Masken er lett å ta av og på i vannet uten at man får lekkasjer. Den har svært motstandsdyktig svart silikon, god synsvinkel og maskespenne med trykknapp på siden. Dette gjør strikken lett å justere, og selve maskestrikken er laget i myk silikon. Masken er utstyrt med slitesterkt herdet dobbelt glass og er aerodynamisk formet så den sitter tett mot ansiktet når man dykker. Den er svært grundig testet, og alle deler er CE-godkjent! Et garantert godt kjøp!

  Snorkel: Frivannsliv® Flexi
  “Evigvarende” snorkel med det beste bitestykket på markedet. Myk og behagelig å svømme med, du merker knapt at den er der.

  Fridykkerfinner: Frivannsliv® Hydrofins
  Myk og romslig fotlomme som er avstivet under fotsålen for å bedre kraftoverføringen ved svømming til selve finnebladet. Fotlommen har også bedre passform for norske fotstørrelser, og strekker seg opp til størrelse 46-48. Er du lei av trange fotlommer som fører til dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter og ubehag? Da er dette finnen for deg! Du kan enkelt bytte plastbladene til Frivannsliv carbonblader dersom du ønsker en skikkelig rå finne til fridykking!

  Frivannsliv® blybelte
  Elastisk blybelte med 10 kg (5 stk 2kg lodd).

  Frivannsliv® fridykkerbøye basic
  Enkel standarbøye, men denne er noe tykkere sammenlignet med andre upolstrede bøyer, og punkterer ikke like lett. Bøyen sklir lett gjennom vannet og har lite vindfang.

  Standard bøyeline (gratis):
  Sikkerheten i sjøen skal ha topp prioritet derfor er det med i pakken et gratis 4mm flytetau til å feste mellom blybeltet og bøyen. Vi vil anbefale de som ser seg råd til det å oppgradere til Signalgul fangstline.

  På salg!

  UTSTYRSPAKKE JUNIOR 8 – 16 ÅR

  Pris: kr 3695.00 ,-

  Er du på utkikk etter den perfekte pakken til barnet ditt? For å starte med snorkling/fridykking så er denne et meget godt alternativ. Her har du alt du trenger for at de skal kunne starte føle mestring, spenning, glede og trygghet gjennom komfortabelt utstyr i korrekt størrelse.

  Ta de med til havets utrolige verden! Det yrende livet like under havoverflaten vil trollbinde og gi en magisk opplevelse sammen med familie og venner.

  I denne utstyrspakken får du alt barnet trenger for å oppdage gleden ved snorkling og fridykking. Utstyrspakken inneholder en myk og behagelig 7mm semi-dry våtdrakt med fast hette, hansker, sokker, maske, snorkel og svømmeføtter. Dette er en utstyrspakke som passer perfekt for deg som vil la barna plaske rundt på stranda, ved naustet eller på spennende plasser langs kysten vår. Utstyret kan og brukes til vannlek, en fin måte å utvide badesesongen på.

  På salg!

  KAMPANJE SUUNTO EON CORE MED SENDER OG BUNGEE FESTE

  Pris: kr 8990.00 ,-

   

  Hva er i boksen:
  EON Core med standard stropp.
  Suunto POD, for trådløs overføring av flasketrykk.
  EON Core Bungee arm feste.
  USB kabel.
  Scratch Guard.
  Hurtigstart veilledning.
  Informasjon om garanti.

 • Dykking

  Dykking (10)

 • Fridykking

  Fridykking (4)

 • Snorkling

  Snorkling (4)

 • -24%

  FRIDYKKER UTSTYRSPAKKE 5MM

  Pris: kr 8250.00 ,-

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER 5MM INNEHOLDER:

  Våtdrakt: Frivannsliv Evo 3 Nordic Premium 5mm våtdrakt – toppmodellen!
  Frivannsliv® Evo3 Nordic Premium er her – en drakt med ekstreme egenskaper. Med Evo3 Nordic Premium setter vi en ny standard. Heretter må vi redefinere hva som omtales som myke og sterke drakter. Evo 3 Nordic Premium er laget av høyeste kvalitet neopren, med god isolasjonsevne, stor slitestyrke og en helt ny mykhet i en ny premium standard. Vi kaller det Neo-Prem™.

  Sokker: Frivannsliv® Native 5mm
  Ny Frivannsliv-sokk i 5mm med kevlarforsterkning. Innsiden er nå en kombinasjon av nylon og open-cell. Under foten og rundt tærne er det nylon slik at du kan gå stødig med sokkene på land. På oversiden av foten og oppover ankelen er det open-cell. Dette gjør sokken varmere og mye lettere å ta av og på.

  Hansker: Frivannsliv® Soft Grip 5mm
  Formsydd 5-fingerhanske i mykt og slitesterkt neoprene. Soft Grip har et gummibelegg som gir svært godt grep og beskytter hansken mot slitasje. Hanskene har praktisk mansjett i closed-cell neoprene, noe som gir en sikker vannlås mot våtdrakten. Hansken er 5 mm tykk og kan brukes som en helårshanske.

  Maske: Frivannsliv® Vision
  Dette er vår bestselgende maske, og det er ikke tilfeldig. Den er perfekt for fridykking og undervannsjakt, og har lavt volum og dobbel-pakning mot huden. Masken er lett å ta av og på i vannet uten at man får lekkasjer. Den har svært motstandsdyktig svart silikon, god synsvinkel og maskespenne med trykknapp på siden. Dette gjør strikken lett å justere, og selve maskestrikken er laget i myk silikon. Masken er utstyrt med slitesterkt herdet dobbelt glass og er aerodynamisk formet så den sitter tett mot ansiktet når man dykker. Den er svært grundig testet, og alle deler er CE-godkjent! Et garantert godt kjøp!

  Snorkel: Frivannsliv® Flexi
  “Evigvarende” snorkel med det beste bitestykket på markedet. Myk og behagelig å svømme med, du merker knapt at den er der.

  Fridykkerfinner: Frivannsliv® Hydrofins
  Myk og romslig fotlomme som er avstivet under fotsålen for å bedre kraftoverføringen ved svømming til selve finnebladet. Fotlommen har også bedre passform for norske fotstørrelser, og strekker seg opp til størrelse 46-48. Er du lei av trange fotlommer som fører til dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter og ubehag? Da er dette finnen for deg! Du kan enkelt bytte plastbladene til Frivannsliv carbonblader dersom du ønsker en skikkelig rå finne til fridykking!

  Frivannsliv® blybelte
  Elastisk blybelte med 8 kg kvadratisk bly (4 stk 2kg lodd).

  Frivannsliv® fridykkerbøye basic
  Enkel standarbøye, men denne er noe tykkere sammenlignet med andre upolstrede bøyer, og punkterer ikke like lett. Bøyen sklir lett gjennom vannet og har lite vindfang.

  -17%

  Frivannsliv vinterpakke

  Pris: kr 9990.00 ,-

  DEN MEST SOLGTE UTSTYRSPAKKEN FOR HELÅRSFRIDYKKING I NORGE – NÅ I VINTERUTGAVE

  Ved bestilling vil en av våre kundebehandlere ta kontakt for og finne riktig størrelse.

  I denne pakken får du alt du trenger for å drive med fridykking året rundt, men i denne pakken er drakten 9mm tykk, noe som gir deg ekstra god varme i vintermånedene. Perfekt for deg som elsker klar sikt, eller bor i områder der det er kaldt. Du får og med varme 3-fingervotter i 7mm. Pakken inneholder utstyr av svært god kvalitet, spesielt tilpasset norske forhold.

  Sjekk hva du kan spare på å kjøpe denne komplette utstyrspakken:
  Veiledende: 12.085,-
  Pakkepris: 9.990
  Du sparer: 2.095,-

  Oppgi høyde vekt og skonr ved bestilling, da finner vi de riktige størrelsene til deg. Dersom noe ikke passer er det full bytterett, forutsatt at utstyret kun er prøvd i dusjen hjemme.

  Vi spesialtilpasser produktene i forhold til høyde, vekt og skonummer, derfor kan noen produkter variere i modell. NB: Hvis et eller flere av produktene i pakken er utsolgt vil de erstattes av produkter av tilsvarende kvalitet. Dersom du ønsker endringer i pakken ta kontakt med info@baredykk.no . Vi gjør oppmerksom på endringer i pakken kan påvirke rabatt og pris.

  På salg!

  HOLLIS DOBBELSETT PAKKE

  Pris:Fra: kr 30640.25 ,-
  På salg!

  HOLLIS ENKELTSETT PAKKE

  Pris:Fra: kr 17947.55 ,-
  På salg!

  HOLLIS KOMPLETT Stage-/Dekosystem

  Pris:Fra: kr 8426.20 ,-
  På salg!

  SEAC Fridykker pakke

  Pris:Fra: kr 3906.60 ,-

  STAGE, 5,7 L KOMPLETT NITROX

  Pris:kr 10586.00 ,-

  Komplett 5,7 L Stage NITROX

  Alu flaske 5,7 L
  Høyre kran
  Stage rigg kitt
  Apeks DS4 1:trinn – Nitrox
  Apeks XTX 40 2:trinn – Nitrox
  Apeks Thin Line Manometer
  HP Svivel
  HP slange 15 cm
  LP slange 100 cm

  STAGE, 7 L KOMPLETT NITROX

  Pris:kr 10609.00 ,-

  Komplett 7 L Stage NITROX

  Alu flaske 7 L
  Høyre kran
  Stage rigg kitt
  Apeks DS4 1:trinn – Nitrox
  Apeks XTX 40 2:trinn – Nitrox
  Apeks Thin Line Manometer
  HP Svivel
  HP slange 15 cm
  LP slange 100 cm

  På salg!

  STARTPAKKE 1 TOPP TIL TÅ

  Pris:Fra: kr 35085.00 ,-

  Denne pakken er laget for deg som vil invitere i utstyr du trenger for å komme i gang med dykking, men allikevel trenger noe du kan vokse i.  Denne pakken har du det du trenger for å kunne gå over til større flasker som dobbeltsett uten å måtte bytte vinge/BCD.

  Pakketilbud

  Tørrdrakt Pakke GUARDIAN TECH DRY (damer)

  Pris: kr 23490.00 ,-

  Ved kjøp av en av våre toppmodeller gir vi deg en gratis SB SYSTEM MID LAYER og SB MID LAYER SOKKER fra BARE. Dette gjør din opplevelse sammen med drakten komplett under vann.

  Pakketilbud

  Tørrdrakt Pakke SENTRY TECH DRY (menn)

  Pris: kr 21990.00 ,-

  Ved kjøp av en av våre toppmodeller gir vi deg en gratis SB SYSTEM MID LAYER og SB MID LAYER SOKKER fra BARE. Dette gjør din opplevelse sammen med drakten komplett under vann.

  UTSTURSPAKKE HERRE

  Pris:kr 5500.00 ,-

  Utstyrs pakke nybegynner

  Pris:kr 25990.00 ,-

  Ved en bestiling av denne pakken vil du bli kontaktet av en av våre kundebehandlere for størrelse orden.

  Pakken består av:

  Oppdriftssystem: Aqua Lung PRO-HD-En allround jakkevest med integrerte blylommer, som gjør at den appellerer til mange dykkere verden over. I Norge er Aqua Lung PRO HD den mest solgte jakkevesten på markedet. Finnes i 6 størrelser

  Tørrdrakt: Waterproof D70 tørrdrakt. D70 ble utviklet av Waterproof som en holdbar, men rimelig 3,5mm neopren tørrdrakt for nybegynnere med latex mansjetter. Drakta har PU-materialer på knærne og softboots med forsterkning for bedre slitestyrke.
  – H1 5/7 mm hette
  – G1 5mm 5-finger
  – Cordura draktbag som kan bæres som en ryggsekk
  – LP-slanger

  Ventilsett for singelflaske: Aqua Lung CORE pakke-Aqua Lung Core Pustepakke m/octopus
  -Aqua Lung ventilbag
  -Aqua Lung Manometer i konsoll

  Flaske:  Kort 12 L, 230 Bar, 203mmKort 12 liter (203mm) 230 bar med kran og ståbunn Eurocylinder.(kan velge andre størrelser på flaskene mot tillegg i pris)

  Instrument: Aqua Lung computer blå.
  -Denne har fire driftsmoduser:
  Air, Nitrox, Gauge dykkemoduser, og fridykking

  På salg!

  UTSTYRSPAKKE DAME

  Pris: kr 5290.00 ,-
  På salg!

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER 7MM

  Pris:kr 6990.00kr 8490.00 ,-

  UTSTYRSPAKKE FRIDYKKER INNEHOLDER:

  Standard fridykkerdrakt:
  Salvimar Drop Cell 7mm soft eller Omer Master Team 7mm (unisex-modeller)

  Picasso Shadow 7mm våtdrakt unisex (oppgradering med pristillegg)
  Den nye Picasso 7mm Shadow er laget med Yamamoto 39 i beste kvalitet. Open-Cell innside, og Lycra/Nylon utside som både gir en slitesterk drakt og en litt glattere utside. Drakten tåler røff bruk over tid og er en drakt for deg som ser etter det slitesterke. Picasso Shadow har et helt nytt snitt og design, som gir optimal passform. Knær og bryst (ladeplate) er forsterket med SupraTex, som gir ekstra beskyttelse uten å gå utover strekken i neoprenet. LAdeplaten er og tykkere enn det som er normalt, fint for deg som syns det er ubehagelig å hade harpunen mot brystkassen.

  Sokker: Frivannsliv® Native 7mm
  Ny Frivannsliv-sokk i 7mm med kevlarforsterkning. Innsiden er nå en kombinasjon av nylon og open-cell. Under foten og rundt tærne er det nylon slik at du kan gå stødig med sokkene på land. På oversiden av foten og oppover ankelen er det open-cell. Dette gjør sokken varmere og mye lettere å ta av og på.

  Hansker: Frivannsliv® Soft Grip 5mm
  Formsydd 5-fingerhanske i mykt og slitesterkt neoprene. Soft Grip har et gummibelegg som gir svært godt grep og beskytter hansken mot slitasje. Hanskene har praktisk mansjett i closed-cell neoprene, noe som gir en sikker vannlås mot våtdrakten. Hansken er 5 mm tykk og kan brukes som en helårshanske.

  Maske: Frivannsliv® Vision
  Frivannsliv® Vision er vår bestselgende maske, og det er ikke tilfeldig. Den er perfekt for fridykking og undervannsjakt, og har lavt volum og dobbel-pakning mot huden. Masken er lett å ta av og på i vannet uten at man får lekkasjer. Den har svært motstandsdyktig svart silikon, god synsvinkel og maskespenne med trykknapp på siden. Dette gjør strikken lett å justere, og selve maskestrikken er laget i myk silikon. Masken er utstyrt med slitesterkt herdet dobbelt glass og er aerodynamisk formet så den sitter tett mot ansiktet når man dykker. Den er svært grundig testet, og alle deler er CE-godkjent! Et garantert godt kjøp!

  Snorkel: Frivannsliv® Flexi
  “Evigvarende” snorkel med det beste bitestykket på markedet. Myk og behagelig å svømme med, du merker knapt at den er der.

  Fridykkerfinner: Frivannsliv® Hydrofins
  Myk og romslig fotlomme som er avstivet under fotsålen for å bedre kraftoverføringen ved svømming til selve finnebladet. Fotlommen har også bedre passform for norske fotstørrelser, og strekker seg opp til størrelse 46-48. Er du lei av trange fotlommer som fører til dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter og ubehag? Da er dette finnen for deg! Du kan enkelt bytte plastbladene til Frivannsliv carbonblader dersom du ønsker en skikkelig rå finne til fridykking!

  Frivannsliv® blybelte
  Elastisk blybelte med 10 kg (5 stk 2kg lodd).

  Frivannsliv® fridykkerbøye basic
  Enkel standarbøye, men denne er noe tykkere sammenlignet med andre upolstrede bøyer, og punkterer ikke like lett. Bøyen sklir lett gjennom vannet og har lite vindfang.

  Standard bøyeline (gratis):
  Sikkerheten i sjøen skal ha topp prioritet derfor er det med i pakken et gratis 4mm flytetau til å feste mellom blybeltet og bøyen. Vi vil anbefale de som ser seg råd til det å oppgradere til Signalgul fangstline.

  På salg!

  UTSTYRSPAKKE JUNIOR 8 – 16 ÅR

  Pris: kr 3695.00 ,-

  Er du på utkikk etter den perfekte pakken til barnet ditt? For å starte med snorkling/fridykking så er denne et meget godt alternativ. Her har du alt du trenger for at de skal kunne starte føle mestring, spenning, glede og trygghet gjennom komfortabelt utstyr i korrekt størrelse.

  Ta de med til havets utrolige verden! Det yrende livet like under havoverflaten vil trollbinde og gi en magisk opplevelse sammen med familie og venner.

  I denne utstyrspakken får du alt barnet trenger for å oppdage gleden ved snorkling og fridykking. Utstyrspakken inneholder en myk og behagelig 7mm semi-dry våtdrakt med fast hette, hansker, sokker, maske, snorkel og svømmeføtter. Dette er en utstyrspakke som passer perfekt for deg som vil la barna plaske rundt på stranda, ved naustet eller på spennende plasser langs kysten vår. Utstyret kan og brukes til vannlek, en fin måte å utvide badesesongen på.

  På salg!

  KAMPANJE SUUNTO EON CORE MED SENDER OG BUNGEE FESTE

  Pris: kr 8990.00 ,-

   

  Hva er i boksen:
  EON Core med standard stropp.
  Suunto POD, for trådløs overføring av flasketrykk.
  EON Core Bungee arm feste.
  USB kabel.
  Scratch Guard.
  Hurtigstart veilledning.
  Informasjon om garanti.