Tilbehør Archives · baredykk.no
.
 • Lommer

  Lommer (5)

 • ANTARES TØRRANSKESYSTEM U/PU RINGER

  Pris:kr 785.00 ,-

  Antares ringsett.

  Dette ringsettet passer til alle drakter som har PU ring 60251 limt fast i drakten.

  Eventuelle silicon eller latex mansjetter kjøpes separat.

  Monteres uten noe orm for ombygging, liming eller spesialverktøy, så lenge du har PU ringen limt fast i drakten.

  Sammenlign

  ANTARES TØRRHANSKESYSTEM KOMPLETT

  Pris:kr 1761.00 ,-

  Antares ringsett.

  Komplett Antares system med 1 par svarte silicon mansjetter, og 2 stk PU ringer.
  Hansker finner du HER

  Har man PU ring limt inn i drakten fra før, så så finner du et ringsett HER

  Sammenlign

  Apeks Pee Valve

  Pris:kr 2372.00 ,-

  Apeks Pee Valve

  Sammenlign

  BARE BUKSESELER TØRRDRAKT

  Pris:kr 459.00 ,-

  INFORMASJON

  Justerbare bukseseler som passer i alle BARE tørrdrakter(utenom BARE X-Mission som bruker en egen versjon). Et unikt og smart klips-system, gjør at du bare klipser på bukseselene på 3 festepunkter som allerede befinner seg på innsiden av din tørrdrakt. 

  Bukseselene er geniale før og mellom dykk og holder tørrdrakten oppe mens du har den på deg, slik at ikke armene og overdelen dras rundt på bakken og utsettes for skitt og slitasje. 

  BARE bukseseler er også meget slitesterke og har god elastitet i selene, så de er enkle å ta på og føles meget komfortable på. 

  Sammenlign

  BARE BUKSESELER X-MISSION

  Pris:kr 535.00 ,-

  INFORMASJON

  BARE bukseseler til BARE X-Mission tørrdrakt. I motsetning til de vanlige bukseselene til BARE har denne versjonen 4 festepunkter, som også matcher klips på innsiden av X-Mission tørrdrakten. 

  Det finnes også en egen versjon for X-Mission damedrakter(varenummer: 088922) som er bestillingsvare. Ta kontakt med oss direkte for bestilling. 

  Sammenlign

  BARE halstetning latex

  Pris:kr 349.00 ,-

  Funksjoner og egenskaper

  • Høykvalitets latex som gir god passform
  • Passer alle BARE tørrdrakter og de fleste andre modeller på markedet
  • Halsmansjetten kan tilpasses (klippes langs “ringene”)
  • BARE latex tetning passer også perfekt i SI TECH sitt Neck Tite ringsystem for hals.

  NB:  Halstetningen kommer i 2 størrelser, hvor small passer omkrets rundt halsen som er ca. 36 cm og under. Størrelse Large passer omkrets rundt halsen på dem som er 37 cm eller større.latex vil utdvide seg med tiden, så noen ganger kan det være lurt å bruke den litt før man ev. tilpasser(så den ikke blir for løs).

  Sammenlign

  BARE REPAIR KIT TØRRDRAKT

  Pris:kr 349.00 ,-

  BARE drysuit repair kit inneholder kontaktlim for tørrrdrakt, en børste for påføring og et bredt utvalg av lapper i gummi og neopren.

  Settet er først og fremst laget for å tette små hull og lekkasjer fra innsiden.
  Kan brukes på alle typer tørrdrakter på markedet, enten de er ment for padling, seiling, dykking eller redning.

  Det inkluderer følgende:

  1x lim med lim
  1x påføringsbørste
  Assorterte størrelser på neopren og gummilapper

  PS! Husk å oppbevare limet et kaldt sted, for eksempel i kjøleskap etter åpning(da holder det lenger).

  Sammenlign

  BARE TECH BOOTS

  Pris:kr 1595.00 ,-

  Unisex tørrdraktssko fra BARE. Spesielt laget for dem som ønsker en tettsittende teknisk tørrdraktssko, med tekniske dykkere og grottedykkere i tankene. Men, de har blitt populære for flere som ønsker god passform og en mykere sko.

  BARE Tech boots må limes på tørrdrakten, da de kommer løse.

  Sammenlign

  Elektrisk tørrdraktshenger fra Blawesome

  Pris:kr 1795.00 ,-
  • Å ha en fuktig tørrdrakt/våtdrakt i bagasjerommet eller oppbevare den i skapet er ikke noe hyggelig, med Blawesome er dette ting over

  En kraftig varmluft tørke henger fra  Blawesome. Den blåser 290 m3/t luft som er forvarmet av 1000 w motstands varmer.

  Luftstrømtemperaturen kontrolleres for å beskytte utstyret ditt. Bestem om du foretrekker naturlig luft eller varm luft opp til 32ºC / 90ºF

  Sammenlign

  FRIVANNSLIV® Beltekrok

  Pris:kr 260.00 ,-

  FRIVANNSLIV® Beltekrok Lett å betjene med hansker/votter.

  Sammenlign

  FRIVANNSLIV® BELTEKROK Syrefast

  Pris:kr 295.00 ,-

  FRIVANNSLIV® BELTEKROK Syrefast

  Kort linje for å feste fangstlinen til blybeltet. Lett å betjene med hansker/votter.

  Sammenlign

  GA REVIVEX® ODOR ELIMINATOR, 5 LITER

  Pris:kr 2190.00 ,-

  Gear Aid REVIVEX® Odor Eliminator fjerner effektivt vond lukt fra dykkeutstyret. Dette produktet het tidligere McNett Mirazyme. 

  En våtdrakt blir utsatt for stoffer som gir slitasje og skade, og den begynner etterhvert å lukte. Salt, organisk materiale, rester av drivstoff og tungmetaller og klor (hvis man bruker drakten i basseng) er noe av det den utsettes for, og hvis utstyret ikke vaskes/renses over lengre tid hvil dette gi dårlig lukt.

  Bruk og bruksområder

  Gear Aid REVIVEX® Odor Eliminator inneholder en svært effektiv formel med en blanding av naturlige enzymer som effektivt fjerner vond lukt. Organisk avfall, bakterier, smuss, skitt og mugg blir renset bort. Produktet er 100% miljøvennlig og naturlig nedbrytbart i miljøet.

  REVIVEX® Odor Eliminator kan brukes på alle neopreneprodukter, f. eks. våtdrakter, tørrdrakter, hansker, votter, sokker og hetter. Det er også solgt i sportsbutikker for bruk på turutstyr som støvler, vadere, bekledning osv.

  Dunken på på 5 liter er veldig drøy i bruk, og kan brukes mange ganger avhengig av dosering. To korker (15 ml) holder til 75 liter vann.

  REVIVEX® Odor Eliminator er et spesialprodukt for effektiv fjerning av vond lukt. 5 liters dunker selges til forhandlere og storkunder, så ta kontakt.

  For mer generell vask og rens av utstyr er Gear Aid REVIVEX® Shampoo å anbefale.

  Sammenlign

  GA REVIVEX® shampoo drakt, 5 liter

  Pris:kr 1090.00 ,-

  Gear Aid shampo for rens av drakter, i 5 liter stor kanne. Perfekt for instruktører, senter som driver utleie og kurs, skoler, dykkesenter ++

  Sammenlign

  GEAR NEO-SLIX 250ML, PÅFØRING VÅTDRAKT

  Pris:kr 109.00 ,-

  Egenskaper
  NeoSlix kommer i en sprayflaske på 250 ml. Det kan brukes på glidelåser og mansjetter av gummi og latex, og er funksjonelt for fridykkere, surfere og triathlon-utøvere. NeoSlix er 100% miljøvennlig og parfymefri.
  Produktet er også 100% miljøvennlig og allergivennlig.

  Sammenlign

  GEAR REVIVEX® SHAMPOO DRAKT, 250ML

  Pris:kr 149.00 ,-

  Produktet kan brukes på våtdrakter, tørrdrakter (dykking/padling), triathlondrakter (svømmedrakter), vadere, neoprenvotter og hansker, sykkelsokker og sko i neopren, våtdraktshetter, Rashguards og andre produkter i Lycra.

  Sammenlign

  INNLØPSVENTIL APEKS INT`I

  Pris:kr 494.00 ,-

  Apeks oppblåsingsventil er robust og pålitelig, med en ekstra stor innfelt trykknapp som gjør det enkelt å betjene med kalde hender eller tykke hansker. Den glatte bakplaten gir beskyttelse mot ubehagelige trykkbelastninger på brystet og forhindrer kaldluftsprengning gjennom undertøy. Ventilen sitter også lavt på brystet, noe som gjør den mindre utsatt for å feste seg i BCD-armaturer.

  Rotasjon er et sentralt trekk ved denne ventilen, som oppfyller dykkerens personlige slangekonfigurasjon. Ventilen er designet for å rotere 360 grader for fleksibilitet og for å hjelpe dressprodusenter med montering av ventiler. Koble ventilen til ditt første trinn via en 3/8 “UNF hannkobling. Denne ventilen representerer det ultimate innen tørrdraktoppblåsing.

  Leveres med vår pålitelige CEJN hurtigkoblingsnippel eller en Seatec type slangebeslag.

  Sammenlign

  KUBI HANSKE SYSTEM HALV SETT

  Pris:kr 1450.00 ,-

  Dette settet er for dere som alt har Kubi fastmontert i tørrdrakten og trenger hanske sett med ringsystemet ta kontakt om du lurer på noe

  I esken:
  Ringsystem med o-ringer til montering av hanske
  Hanske
  Bag

  Sammenlign

  KUBI TØRRHANSKESYSTEM-Kun ringsystemet for fast liming på drakt

  Pris:kr 1264.00 ,-

  Kubi-tørrmansjettsystemet er kjent for å være ekstremt pålitelig, dette er nede i legeringskonstruksjon og presisjonsteknikk, og det kombinerer enkelhet og holdbarhet. Et utmerket system som når disse er montert på tørrdrakten din, ikke bare gir deg muligheten til å skyve på tørrhansker, men også bruke silikon- eller latex-håndleddstetninger som kan skiftes i løpet av sekunder på dykkestedet uten verktøy hvis du skulle ødelegge eller punktere en. Vi anbefaler at montering av denne deler gjøres av et draktverksted. Ta kontakt om du trenger hjelp til montering

  Systemet kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige håndstørrelser.

  Sammenlign

  MCNETT IRON MEND

  Pris:kr 179.00 ,-
  Sammenlign

  MCNETT MIRAZYME

  Pris:kr 256.00 ,-

  McNett Mirazyme fjerner effektivt vond lukt fra dykkeutstyret.

  Bruk og bruksområder
  Mirazyme inneholder en svært effektiv formel med en blanding av naturlige enzymer som effektivt fjerner vond lukt. Organisk avfall, bakterier, smuss, skitt og mugg blir renset bort. Produktet er 100% miljøvennlig og naturlig nedbrytbart i miljøet.

  McNett Mirazyme kan brukes på alle neopreneprodukter, f. eks. våtdrakter, hansker, votter, sokker og hetter. Det er også solgt i sportsbutikker for bruk på turutstyr som støvler, vadere, bekledning osv.

  Flasken på 250 ml er drøy i bruk, og kan brukes rundt 16 til 25 ganger avhengig av dosering. To korker (15 ml) holder til 75 liter vann.
  Mirazyme er et spesialprodukt for effektiv fjerning av vond lukt.

  For generell vask og rens av utstyr er McNett våtdraktshampo å anbefale.

  For mere info klikk HER

  Sammenlign

  OMS p-valve blindplugg

  Pris:kr 95.00 ,-

  Blindplugg til OMS p-valve

  Sammenlign

  OMS, P-Valve

  Pris:kr 2859.00 ,-

  OMS P-Valve
  En av de beste tingene du kan gjøre for å forberede deg på et dykk er å være hydrert. Optimalt sett bør hydrering starte 12-24 timer før dykket. Etter hvert som dykkene blir lengre i varighet, blir utfordringen med å holde seg hydrert stadig større. For å opprettholde veskebalansen og komfortabel på lengre dykk, må man ha muligheten til å urinere under dykket.

  OMS P-valve er utviklet i samarbeid med dykkere over flere år. Det patenterte P-Port systemer gjør at dykkeren kan skille ventilen fra drakten for rengjøring, eller for å sette inn blindplugg for dykk som ikke krever p-valve.

  OMS p-valve er en balansert ventil. På baksiden sitter en andenebb-ventil for å utligne for undertrykk og på utsiden sitter et membran som tillater urin å komme ut og hindrer sjøvann i å komme inn.

  For mere info klikk HER

  I esken:
  – Komplett p-valve
  – Blindplugg
  – Brukermanual
  – Verktøy for stramming av bajonett-system.

  Sammenlign

  P-VALVE SITECH

  Pris:kr 1390.00 ,-

  Bruk en tisseventil og utvid bunntiden. Det nytter ikke å ha masse pustegass når naturen hindrer deg i å konsentrere deg. Lange arbeidstider og dekotider er ikke lenger et problem. Avslap deg i en tørrdrakt!

  Tappeventil med lav profil med unike egenskaper. TRIGON tisseventil er utviklet for økt sikkerhet og komfort under dykk i lange varigheter. Den lave profilen minimerer risikoen for å bli fanget i ledninger, fiskenett, rustne plater, steiner, utstyr eller rusk under dykket. TRIGON gir fantastisk ytelse gjennom sin innovative konstruksjon og lave profil.

  Sammenlign

  She-P komplett kitt

  Pris:kr 2195.00 ,-

  Et produkt som jevner ut forskjellene og gjør lange dykk mer behagelige også for damene.

  Sammen med en P-ventil gjør dette avlastning mulig under lange dykk.

  Sammenlign

  SI TECH DRAKTVENTILER

  Pris:kr 795.00kr 895.00 ,-

  SiTech er blant den mest populøre draktventilen på markedet og brukes på en rekke merker av tørrdrakter.

  Sammenlign

  SI TECH QCP GLOVE LOCK RINGSYSTEM

  Pris:kr 1598.00 ,-

  SI Tech Glove Lock QCP er et heavy duty Dry Glove System for alle type dykkere.  

  Glove Lock QCP kan brukes med Quick Cuff for de som ønsker muligheten til å skifte mansjettene om de skulle ryke.

  The Glove Lock QCP kan monteres direkte på alle typer drakter med latex mansjett, uten noe liming. 

  Man kan bruke både silikonmansjetter og latexmansjetter

  Størrelse finner man ved hjelp av å prøve seg frem med de ulike ringene(i forskjellige farger) som medfølger.

  Les bruksanvisning nøye mens man monterer. 

  Ringsystemet kan også monteres ferdig på alle BARE sine drakter på fabrikk. 

  Sammenlign

  SLIPPY SMØREMIDDEL Våtdrakt

  Pris:kr 199.00 ,-

  SLIPPY SMØREMIDDEL Våtdrakt. Slippy er det siste innen smøremidler til våtdrakt! Ingen lukt og ikke irriterende for huden din.

  Sammenlign

  Ultima SOFT tørrhanskesystem for “Släggö”

  Pris:kr 1895.00 ,-

  ULTIMA SOFT DRY GLOVE SYSTEM

  The Ultima Soft Dry Glove System is specially designed to fit the soft Flex Ring “Släggö” mounted on some of the Waterproof drysuits. The system fits directly into the suit and no other parts are needed. One set contains two suit rings, two glove rings, O-rings, two silicone covers, lubricant, and a tool.

  Sammenlign

  Uridome Wideband (30 stk)

  Pris:kr 795.00 ,-

  Uridome Wideband
  Selges kun i esker a 30 stk.

  Mest brukt er 29mm og 30mm, og vil passere de fleste

  Sammenlign

  Waterproof Støve kevlar

  Pris:kr 1590.00 ,-

  Standard støvel til D1, D7, D10, D70.

  Sammenlign

  BARE Expandable Tech/Data, lomme

  Pris:kr 739.00 ,-

  Funksjoner og egenskaper

  *  Hele 3,594 kubikkcentimeter som gir en ekstremt romslig tørrdraktslomme, med plass til “alt”
  *  Lommen inkluderer 2 stk elastisk bungee strikker til å feste utstyr(en i hovedrommet og en i lommen foran med glidelås)
  *  Hele utsiden av lommen er forsterket med KEPROTEC® og materiale med Kevlar™ som gjør at overflaten tåler skarpe steiner, metall, vrak osv. uten at lommen ryker
  *  Dreneringshull slik at overfladig vann kommer ut, og lommen er konstruert for å hele tiden gi en så lav profil som mulig
  * Lommen kan limes på de fleste tørrdrakter og materialer uten problem

  Sammenlign

  Santi Elektrisk drakt-innventil 303*

  Pris:kr 3295.00 ,-

  Santi Elektrisk drakt-innventil som kan snus 303*

  Sammenlign

  HOLLIS DIVE MAT

  Pris:kr 399.00 ,-

  Denne 6’x3 ‘sammenleggbare matten er et flott tillegg til hvert dykkesett.
  Hold utstyret og føttene dine rene på ditt lokale dykkested! Stuer fint og inkluderer en innebygd bæreveske.
  Leveres i rødt og svart for å matche Hollis Gear!

  Sammenlign
  På salg!

  Black Rubber Latex 1.6mm Gloves Kubi

  Pris: kr 149.00 ,-

  Kubi Replacement Outer Rubber Gloves.

  Dette er en tynn og lett hanske som har en utrolig god passform. Den passer til alle ringe systemer og vil sørge for at du har god følelse i fingrene allikevel om du bruker hansker. Slitesterk hanske som man ikke kan være foruten hvis man først prøver de.

  Sammenlign

  Ultima Tørrhanske System – Waterproof

  Pris:kr 1895.00 ,-

  Beskrivelse

  Ultima Tørrhanske System – “ULTIMA DGS – Ultima Dry Glove System”

  Under “Dokumentasjon” finner du brukermanual

  Sammenlign
 • Lommer

  Lommer (5)

 • ANTARES TØRRANSKESYSTEM U/PU RINGER

  Pris:kr 785.00 ,-

  Antares ringsett.

  Dette ringsettet passer til alle drakter som har PU ring 60251 limt fast i drakten.

  Eventuelle silicon eller latex mansjetter kjøpes separat.

  Monteres uten noe orm for ombygging, liming eller spesialverktøy, så lenge du har PU ringen limt fast i drakten.

  Sammenlign

  ANTARES TØRRHANSKESYSTEM KOMPLETT

  Pris:kr 1761.00 ,-

  Antares ringsett.

  Komplett Antares system med 1 par svarte silicon mansjetter, og 2 stk PU ringer.
  Hansker finner du HER

  Har man PU ring limt inn i drakten fra før, så så finner du et ringsett HER

  Sammenlign

  Apeks Pee Valve

  Pris:kr 2372.00 ,-

  Apeks Pee Valve

  Sammenlign

  BARE BUKSESELER TØRRDRAKT

  Pris:kr 459.00 ,-

  INFORMASJON

  Justerbare bukseseler som passer i alle BARE tørrdrakter(utenom BARE X-Mission som bruker en egen versjon). Et unikt og smart klips-system, gjør at du bare klipser på bukseselene på 3 festepunkter som allerede befinner seg på innsiden av din tørrdrakt. 

  Bukseselene er geniale før og mellom dykk og holder tørrdrakten oppe mens du har den på deg, slik at ikke armene og overdelen dras rundt på bakken og utsettes for skitt og slitasje. 

  BARE bukseseler er også meget slitesterke og har god elastitet i selene, så de er enkle å ta på og føles meget komfortable på. 

  Sammenlign

  BARE BUKSESELER X-MISSION

  Pris:kr 535.00 ,-

  INFORMASJON

  BARE bukseseler til BARE X-Mission tørrdrakt. I motsetning til de vanlige bukseselene til BARE har denne versjonen 4 festepunkter, som også matcher klips på innsiden av X-Mission tørrdrakten. 

  Det finnes også en egen versjon for X-Mission damedrakter(varenummer: 088922) som er bestillingsvare. Ta kontakt med oss direkte for bestilling. 

  Sammenlign

  BARE halstetning latex

  Pris:kr 349.00 ,-

  Funksjoner og egenskaper

  • Høykvalitets latex som gir god passform
  • Passer alle BARE tørrdrakter og de fleste andre modeller på markedet
  • Halsmansjetten kan tilpasses (klippes langs “ringene”)
  • BARE latex tetning passer også perfekt i SI TECH sitt Neck Tite ringsystem for hals.

  NB:  Halstetningen kommer i 2 størrelser, hvor small passer omkrets rundt halsen som er ca. 36 cm og under. Størrelse Large passer omkrets rundt halsen på dem som er 37 cm eller større.latex vil utdvide seg med tiden, så noen ganger kan det være lurt å bruke den litt før man ev. tilpasser(så den ikke blir for løs).

  Sammenlign

  BARE REPAIR KIT TØRRDRAKT

  Pris:kr 349.00 ,-

  BARE drysuit repair kit inneholder kontaktlim for tørrrdrakt, en børste for påføring og et bredt utvalg av lapper i gummi og neopren.

  Settet er først og fremst laget for å tette små hull og lekkasjer fra innsiden.
  Kan brukes på alle typer tørrdrakter på markedet, enten de er ment for padling, seiling, dykking eller redning.

  Det inkluderer følgende:

  1x lim med lim
  1x påføringsbørste
  Assorterte størrelser på neopren og gummilapper

  PS! Husk å oppbevare limet et kaldt sted, for eksempel i kjøleskap etter åpning(da holder det lenger).

  Sammenlign

  BARE TECH BOOTS

  Pris:kr 1595.00 ,-

  Unisex tørrdraktssko fra BARE. Spesielt laget for dem som ønsker en tettsittende teknisk tørrdraktssko, med tekniske dykkere og grottedykkere i tankene. Men, de har blitt populære for flere som ønsker god passform og en mykere sko.

  BARE Tech boots må limes på tørrdrakten, da de kommer løse.

  Sammenlign

  Elektrisk tørrdraktshenger fra Blawesome

  Pris:kr 1795.00 ,-
  • Å ha en fuktig tørrdrakt/våtdrakt i bagasjerommet eller oppbevare den i skapet er ikke noe hyggelig, med Blawesome er dette ting over

  En kraftig varmluft tørke henger fra  Blawesome. Den blåser 290 m3/t luft som er forvarmet av 1000 w motstands varmer.

  Luftstrømtemperaturen kontrolleres for å beskytte utstyret ditt. Bestem om du foretrekker naturlig luft eller varm luft opp til 32ºC / 90ºF

  Sammenlign

  FRIVANNSLIV® Beltekrok

  Pris:kr 260.00 ,-

  FRIVANNSLIV® Beltekrok Lett å betjene med hansker/votter.

  Sammenlign

  FRIVANNSLIV® BELTEKROK Syrefast

  Pris:kr 295.00 ,-

  FRIVANNSLIV® BELTEKROK Syrefast

  Kort linje for å feste fangstlinen til blybeltet. Lett å betjene med hansker/votter.

  Sammenlign

  GA REVIVEX® ODOR ELIMINATOR, 5 LITER

  Pris:kr 2190.00 ,-

  Gear Aid REVIVEX® Odor Eliminator fjerner effektivt vond lukt fra dykkeutstyret. Dette produktet het tidligere McNett Mirazyme. 

  En våtdrakt blir utsatt for stoffer som gir slitasje og skade, og den begynner etterhvert å lukte. Salt, organisk materiale, rester av drivstoff og tungmetaller og klor (hvis man bruker drakten i basseng) er noe av det den utsettes for, og hvis utstyret ikke vaskes/renses over lengre tid hvil dette gi dårlig lukt.

  Bruk og bruksområder

  Gear Aid REVIVEX® Odor Eliminator inneholder en svært effektiv formel med en blanding av naturlige enzymer som effektivt fjerner vond lukt. Organisk avfall, bakterier, smuss, skitt og mugg blir renset bort. Produktet er 100% miljøvennlig og naturlig nedbrytbart i miljøet.

  REVIVEX® Odor Eliminator kan brukes på alle neopreneprodukter, f. eks. våtdrakter, tørrdrakter, hansker, votter, sokker og hetter. Det er også solgt i sportsbutikker for bruk på turutstyr som støvler, vadere, bekledning osv.

  Dunken på på 5 liter er veldig drøy i bruk, og kan brukes mange ganger avhengig av dosering. To korker (15 ml) holder til 75 liter vann.

  REVIVEX® Odor Eliminator er et spesialprodukt for effektiv fjerning av vond lukt. 5 liters dunker selges til forhandlere og storkunder, så ta kontakt.

  For mer generell vask og rens av utstyr er Gear Aid REVIVEX® Shampoo å anbefale.

  Sammenlign

  GA REVIVEX® shampoo drakt, 5 liter

  Pris:kr 1090.00 ,-

  Gear Aid shampo for rens av drakter, i 5 liter stor kanne. Perfekt for instruktører, senter som driver utleie og kurs, skoler, dykkesenter ++

  Sammenlign

  GEAR NEO-SLIX 250ML, PÅFØRING VÅTDRAKT

  Pris:kr 109.00 ,-

  Egenskaper
  NeoSlix kommer i en sprayflaske på 250 ml. Det kan brukes på glidelåser og mansjetter av gummi og latex, og er funksjonelt for fridykkere, surfere og triathlon-utøvere. NeoSlix er 100% miljøvennlig og parfymefri.
  Produktet er også 100% miljøvennlig og allergivennlig.

  Sammenlign

  GEAR REVIVEX® SHAMPOO DRAKT, 250ML

  Pris:kr 149.00 ,-

  Produktet kan brukes på våtdrakter, tørrdrakter (dykking/padling), triathlondrakter (svømmedrakter), vadere, neoprenvotter og hansker, sykkelsokker og sko i neopren, våtdraktshetter, Rashguards og andre produkter i Lycra.

  Sammenlign

  INNLØPSVENTIL APEKS INT`I

  Pris:kr 494.00 ,-

  Apeks oppblåsingsventil er robust og pålitelig, med en ekstra stor innfelt trykknapp som gjør det enkelt å betjene med kalde hender eller tykke hansker. Den glatte bakplaten gir beskyttelse mot ubehagelige trykkbelastninger på brystet og forhindrer kaldluftsprengning gjennom undertøy. Ventilen sitter også lavt på brystet, noe som gjør den mindre utsatt for å feste seg i BCD-armaturer.

  Rotasjon er et sentralt trekk ved denne ventilen, som oppfyller dykkerens personlige slangekonfigurasjon. Ventilen er designet for å rotere 360 grader for fleksibilitet og for å hjelpe dressprodusenter med montering av ventiler. Koble ventilen til ditt første trinn via en 3/8 “UNF hannkobling. Denne ventilen representerer det ultimate innen tørrdraktoppblåsing.

  Leveres med vår pålitelige CEJN hurtigkoblingsnippel eller en Seatec type slangebeslag.

  Sammenlign

  KUBI HANSKE SYSTEM HALV SETT

  Pris:kr 1450.00 ,-

  Dette settet er for dere som alt har Kubi fastmontert i tørrdrakten og trenger hanske sett med ringsystemet ta kontakt om du lurer på noe

  I esken:
  Ringsystem med o-ringer til montering av hanske
  Hanske
  Bag

  Sammenlign

  KUBI TØRRHANSKESYSTEM-Kun ringsystemet for fast liming på drakt

  Pris:kr 1264.00 ,-

  Kubi-tørrmansjettsystemet er kjent for å være ekstremt pålitelig, dette er nede i legeringskonstruksjon og presisjonsteknikk, og det kombinerer enkelhet og holdbarhet. Et utmerket system som når disse er montert på tørrdrakten din, ikke bare gir deg muligheten til å skyve på tørrhansker, men også bruke silikon- eller latex-håndleddstetninger som kan skiftes i løpet av sekunder på dykkestedet uten verktøy hvis du skulle ødelegge eller punktere en. Vi anbefaler at montering av denne deler gjøres av et draktverksted. Ta kontakt om du trenger hjelp til montering

  Systemet kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige håndstørrelser.

  Sammenlign

  MCNETT IRON MEND

  Pris:kr 179.00 ,-
  Sammenlign

  MCNETT MIRAZYME

  Pris:kr 256.00 ,-

  McNett Mirazyme fjerner effektivt vond lukt fra dykkeutstyret.

  Bruk og bruksområder
  Mirazyme inneholder en svært effektiv formel med en blanding av naturlige enzymer som effektivt fjerner vond lukt. Organisk avfall, bakterier, smuss, skitt og mugg blir renset bort. Produktet er 100% miljøvennlig og naturlig nedbrytbart i miljøet.

  McNett Mirazyme kan brukes på alle neopreneprodukter, f. eks. våtdrakter, hansker, votter, sokker og hetter. Det er også solgt i sportsbutikker for bruk på turutstyr som støvler, vadere, bekledning osv.

  Flasken på 250 ml er drøy i bruk, og kan brukes rundt 16 til 25 ganger avhengig av dosering. To korker (15 ml) holder til 75 liter vann.
  Mirazyme er et spesialprodukt for effektiv fjerning av vond lukt.

  For generell vask og rens av utstyr er McNett våtdraktshampo å anbefale.

  For mere info klikk HER

  Sammenlign

  OMS p-valve blindplugg

  Pris:kr 95.00 ,-

  Blindplugg til OMS p-valve

  Sammenlign

  OMS, P-Valve

  Pris:kr 2859.00 ,-

  OMS P-Valve
  En av de beste tingene du kan gjøre for å forberede deg på et dykk er å være hydrert. Optimalt sett bør hydrering starte 12-24 timer før dykket. Etter hvert som dykkene blir lengre i varighet, blir utfordringen med å holde seg hydrert stadig større. For å opprettholde veskebalansen og komfortabel på lengre dykk, må man ha muligheten til å urinere under dykket.

  OMS P-valve er utviklet i samarbeid med dykkere over flere år. Det patenterte P-Port systemer gjør at dykkeren kan skille ventilen fra drakten for rengjøring, eller for å sette inn blindplugg for dykk som ikke krever p-valve.

  OMS p-valve er en balansert ventil. På baksiden sitter en andenebb-ventil for å utligne for undertrykk og på utsiden sitter et membran som tillater urin å komme ut og hindrer sjøvann i å komme inn.

  For mere info klikk HER

  I esken:
  – Komplett p-valve
  – Blindplugg
  – Brukermanual
  – Verktøy for stramming av bajonett-system.

  Sammenlign

  P-VALVE SITECH

  Pris:kr 1390.00 ,-

  Bruk en tisseventil og utvid bunntiden. Det nytter ikke å ha masse pustegass når naturen hindrer deg i å konsentrere deg. Lange arbeidstider og dekotider er ikke lenger et problem. Avslap deg i en tørrdrakt!

  Tappeventil med lav profil med unike egenskaper. TRIGON tisseventil er utviklet for økt sikkerhet og komfort under dykk i lange varigheter. Den lave profilen minimerer risikoen for å bli fanget i ledninger, fiskenett, rustne plater, steiner, utstyr eller rusk under dykket. TRIGON gir fantastisk ytelse gjennom sin innovative konstruksjon og lave profil.

  Sammenlign

  She-P komplett kitt

  Pris:kr 2195.00 ,-

  Et produkt som jevner ut forskjellene og gjør lange dykk mer behagelige også for damene.

  Sammen med en P-ventil gjør dette avlastning mulig under lange dykk.

  Sammenlign

  SI TECH DRAKTVENTILER

  Pris:kr 795.00kr 895.00 ,-

  SiTech er blant den mest populøre draktventilen på markedet og brukes på en rekke merker av tørrdrakter.

  Sammenlign

  SI TECH QCP GLOVE LOCK RINGSYSTEM

  Pris:kr 1598.00 ,-

  SI Tech Glove Lock QCP er et heavy duty Dry Glove System for alle type dykkere.  

  Glove Lock QCP kan brukes med Quick Cuff for de som ønsker muligheten til å skifte mansjettene om de skulle ryke.

  The Glove Lock QCP kan monteres direkte på alle typer drakter med latex mansjett, uten noe liming. 

  Man kan bruke både silikonmansjetter og latexmansjetter

  Størrelse finner man ved hjelp av å prøve seg frem med de ulike ringene(i forskjellige farger) som medfølger.

  Les bruksanvisning nøye mens man monterer. 

  Ringsystemet kan også monteres ferdig på alle BARE sine drakter på fabrikk. 

  Sammenlign

  SLIPPY SMØREMIDDEL Våtdrakt

  Pris:kr 199.00 ,-

  SLIPPY SMØREMIDDEL Våtdrakt. Slippy er det siste innen smøremidler til våtdrakt! Ingen lukt og ikke irriterende for huden din.

  Sammenlign

  Støvel Tech Boots 3mm

  Pris:kr 1290.00 ,-
  Sammenlign

  Ultima SOFT tørrhanskesystem for “Släggö”

  Pris:kr 1895.00 ,-

  ULTIMA SOFT DRY GLOVE SYSTEM

  The Ultima Soft Dry Glove System is specially designed to fit the soft Flex Ring “Släggö” mounted on some of the Waterproof drysuits. The system fits directly into the suit and no other parts are needed. One set contains two suit rings, two glove rings, O-rings, two silicone covers, lubricant, and a tool.

  Sammenlign

  Uridome Wideband (30 stk)

  Pris:kr 795.00 ,-

  Uridome Wideband
  Selges kun i esker a 30 stk.

  Mest brukt er 29mm og 30mm, og vil passere de fleste

  Sammenlign

  Waterproof Støve kevlar

  Pris:kr 1590.00 ,-

  Standard støvel til D1, D7, D10, D70.

  Sammenlign

  BARE Expandable Tech/Data, lomme

  Pris:kr 739.00 ,-

  Funksjoner og egenskaper

  *  Hele 3,594 kubikkcentimeter som gir en ekstremt romslig tørrdraktslomme, med plass til “alt”
  *  Lommen inkluderer 2 stk elastisk bungee strikker til å feste utstyr(en i hovedrommet og en i lommen foran med glidelås)
  *  Hele utsiden av lommen er forsterket med KEPROTEC® og materiale med Kevlar™ som gjør at overflaten tåler skarpe steiner, metall, vrak osv. uten at lommen ryker
  *  Dreneringshull slik at overfladig vann kommer ut, og lommen er konstruert for å hele tiden gi en så lav profil som mulig
  * Lommen kan limes på de fleste tørrdrakter og materialer uten problem

  Sammenlign

  Santi Elektrisk drakt-innventil 303*

  Pris:kr 3295.00 ,-

  Santi Elektrisk drakt-innventil som kan snus 303*

  Sammenlign

  HOLLIS DIVE MAT

  Pris:kr 399.00 ,-

  Denne 6’x3 ‘sammenleggbare matten er et flott tillegg til hvert dykkesett.
  Hold utstyret og føttene dine rene på ditt lokale dykkested! Stuer fint og inkluderer en innebygd bæreveske.
  Leveres i rødt og svart for å matche Hollis Gear!

  Sammenlign
  På salg!

  Black Rubber Latex 1.6mm Gloves Kubi

  Pris: kr 149.00 ,-

  Kubi Replacement Outer Rubber Gloves.

  Dette er en tynn og lett hanske som har en utrolig god passform. Den passer til alle ringe systemer og vil sørge for at du har god følelse i fingrene allikevel om du bruker hansker. Slitesterk hanske som man ikke kan være foruten hvis man først prøver de.

  Sammenlign

  Ultima Tørrhanske System – Waterproof

  Pris:kr 1895.00 ,-

  Beskrivelse

  Ultima Tørrhanske System – “ULTIMA DGS – Ultima Dry Glove System”

  Under “Dokumentasjon” finner du brukermanual

  Sammenlign
  Din Handelkurv