Angre og bytterett · baredykk.no

Angre og bytterett

Angrerett:
Som kunde har du rett til å angre på et kjøp innen 14 dager fra du har mottatt varen(e).
Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, dekker du som kunde fraktkostnader for returen og vil bli refundert for de kjøpte varene samt frakt for utsending av varene så snart vi har mottatt returen. Husk å legge ved et ferdig utfylt angrerettskjema i esken. Angrerett gjelder kun ubrukte varer levert i originalemballasje.
Har du spørsmål om angreretten kan du finne alle svarene https://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/.
Returer sendes til:
Bare Dykk AS
Meldgårds veien 27A
7710 Sparbu
Velkommen til en hyggelig handel!

Spesialtilpasning av drakter:
Bare Dykk tilbyr nå tilpasning av tørrdrakter/våtdrakter, dette for og gjøre deg som kunde mest mulig for nøyd med produktene våre. Selv om vi har veldig stort utvalg i størrelse blant draktene våre med god passform så kan det hende at man trenger en liten justering for å få det optimalt. Hvis du er interessert kan du kontakte oss på info@baredykk.no

Bytterett – Passformgaranti:

Passer ikke utstyret? Da bytter vi fraktfritt så lenge du ved bestilling oppgir dine mål: Vekt, høyde og skonummer. Som kunde hos Bare Dykk er du sikret en trygg og god handel. Dersom noe ikke skulle passe, eller leve opp til forventningene, er det enkelt å bytte eller returnere. Vi lar alle våre kunder prøve alt av utstyr hjemme i dusjen, Slik kan man sjekke at størrelse på drakt, sokker, hansker og svømmeføtter er riktig. Dersom du ønsker å benytte vår bytterett / passformgaranti må du oppgi vekt/høyde/skonr ved bestilling slik at vi kan sjekke størrelsene dine før vi sender ut varer. Tar du ting i sjøen har du ingen bytterett.  Det er ingen bytterett på bestillingsvarer. 

Masker bør prøves under vann, gjerne basseng eller badekar, men man vet ikke nøyaktig hvor godt masken passer før man har dykket med den. Ved å prøve i dusjen først, risikerer man vanligvis ikke skader og slitasje. Dersom noe av utstyret eller varene ikke passer, eller ikke lever opp til forventingene, kan du bytte eller returnere varene. Varer som er tatt i bruk kan ikke returneres, såfremt det ikke er en skade eller mangel på produktet. Vi kan hjelpe til med modifikasjoner og tilpasninger av utstyr etter behov. Dersom du returnerer for eksempel en våtdrakt med neglemerker etter prøving blir du fakturert en egenandel på kr 500. Vær derfor svært nøye med hvordan du tar av og på drakten dersom du er usikker på størrelsen. Ved retur av varer i henhold til bytte eller reklamasjon ber vi deg fylle ut dette skjemaet. Når vi har mottatt og behandlet innsendt skjema vil du bli tilsendt en returlapp som du kan benytte til å returnere varen(e). Legg også ved et notat med navn og evt. ordrenummer i esken for raskere behandling.

Handlevogn0

Handlekurv

 
Siden er tom. Legg til produkter du vil sammenligne