Diving Center · baredykk.no

Diving Center

Velkommen til oss i Verrasundet

Dykkesenteret er lokalisert på Verrastranda som er ca 50 minutter kjøring fra Steinkjer sentrum. Det er 20 minutter kjøring til nærmeste dagligvare. Sentret har alle fasiliteter man kan drømme om og er spesielt tilrettelagt for dykking.

Sentret er delt inn i 1 hoveddel som har kjøkken, stue og bad på hovedplan. 4 soverom med opp til 10 soveplasser i 1 etasje. I sokkel er det 1 stor stue med kjøkken, bad og en jacuzzi.

I naustet er det ordnet med omkledningsrom. Båten blir dratt rett  opp og inn i naustet der man kan gå rett inn i dusjen etter dykket. Det er egen plass for å henge utstyret til tørk etter det er vasket.

Ta kontakt for mere info. Vi har også tilgang til O2 fylling for dykking med Nitrox eller deco gass.

For mere info og et pristilbud ta kontakt med oss på post@baredykk.no

Verrasundet og Skarsundet plassen som er skapt for dykking

Du finner oss i den innerste delen av Trondheimsfjorden. Dette er et trangt sund med sterk tidevannsstrøm som vasker bort fine partikler og etterlater fjell med en mulighet for godt feste for unikt marint live. Vi har gule koraller helt opp til 18 meter, som er enkelt tilgjengelig for alle nivåer. For de mere avanserte er det mulig å gå dypere der man vil finne hvite og rosa sjøtre, samt at korallene blir røde og rosa.

Vi kan by på strømdykk i en av Norges sterkeste strømmer eller vegg, natur, jakt og vrakdykk

Du kan opplever marint liv som f.eks: Havmus, Svarthå, Pigghå, Steinbit, Rognkjeks, Paddetorsk, Medusahode, blekksprut og mye annet

Skarnsundet er en populær dykkeplass for mage lokale dykkeklubber som du nå blir invitert til å være en del av. Vi gir deg muligheten til de fasilitetene du trenger for å kunne dykke og opplever vår fantastiske plass.

Handlevogn0

Handlekurv

 
Siden er tom. Legg til produkter du vil sammenligne