Om oss · baredykk.no

Litt om oss
Ta gjerne kontakt

Bare Dykk AS

Baredykk.no er en nettbutikk som har sine butikklokaler på Røra. Stasjonsveien 28, 7670 Inderøy
Våre åpningstider mandag til fredag mellom 11:00 til 18:00

Velkommen til vår butikk som tilbyr et bredt utvalg av dykkerelaterte produkter for både rekreasjonelle og tekniske dykkere.

Trenger du service på ventilsett, flasker eller annet vedlikehold på ditt dykkerutstyr? Ikke nøl med å levere det inn i butikken vår, så ordner vi dette for deg med rask og pålitelig service.

Er du interessert i dykkerkurs, enten for nybegynnere eller viderekommende? Vi arrangerer flere kurs i året. Vi dekker flere områder i Trøndelag for å imøtekomme behovene til våre kunder.

Våre produkter kommer fra anerkjente merker som Frivannsliv, Safenor, Reel Diving og flere andre. Vi oppdaterer jevnlig vår webshop slik at det siste innen utstyr er tilgjengelig for våre kunder. Vår kundesupport drives av dykkere med lang erfaring og står klare til å veilede og gi anbefalinger om utstyr.

Vi streber etter å tilby best mulig service og rask levering av alt fra nye produkter til reservedeler og håndtering av reklamasjonsspørsmål.

Vi ønsker deg fantastiske dykkeropplevelser, og hvis du har spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg!

Dykking

Drakter

Bytte mansjetter/sko selv kan til tider være fristende, men resultatet kan utebli. På vårt draktverksted utfører vi reparasjon, ombygging, trykktesting og tilpassing av alle typer drakter.

Våre samarbeidspartnere er autorisert på de fleste typer dykkedrakter, gassverndrakter og redningsdrakter. Så når du sender drakten til oss, kan du være sikker på at resultatet blir tett og ser bra ut.

Tørrdrakter: Vi tilbyr tjenester som bytte av glidelåser, støvler, mansjetter, skreddersydde justeringer på armer og ben, samt montering av P-valve.

For mer informasjon, trykk her. Service

Handlevogn0

Handlekurv

 
Siden er tom. Legg til produkter du vil sammenligne